Over ons

De specialist in bouwpersoneel.

Mesta BV is de specialist in het uitzenden van vakkundig bouwpersoneel. Door onze grote kennis van en ruime ervaring in de bouwsector, zijn wij in staat de hoogste kwaliteit te leveren en de meest complete ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als aan flexkrachten.

Vanuit onze vestiging in Wateringen zorgen wij ervoor dat uw vacatures snel door ervaren bouwpersoneel worden ingevuld. De medewerkers van Mesta BV zijn allen namelijk ervaren bouwvakkers, die werken met passie voor hun vak.

Omdat we onze focus enkel bij het leveren van bouwpersoneel hebben, kunt u van ons verwachten dat we alleen met professionals werken, die stuk voor stuk uitblinken in hun vakgebied. Dit maakt ons dan ook de echte specialist in het aanleveren van personeel in de bouwbranche!

Wij zijn gecertificeerd!

Mesta BV hecht waarde aan kwaliteit en professionaliteit. We hebben daarom alle benodigde certificaten in huis om ons werk naar uw wensen en verwachtingen uit te voeren. U verwacht topkwaliteit, wij leveren die.

Mesta BV is lid van de NBBU. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1). Wij voldoen hiermee aan alle wettelijke – en sociale verplichtingen.

Flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Werkgevers


Wij beschikken over een zeer uiteenlopend personeelsbestand van bouwspecialisten.

> Ga naar werkgevers

Werknemers


Werkt u graag in de bouwbranche?

> Ga naar werknemers